Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Andrzej sk GRZEGORZ MALINOWSKI Aneta Gwóźdź Piotr Górski Tomek Fajny Kamil Derewenda Agnieszka Kłys (2434 niezalogowanych)
2 Posty
Mateusz Mróz
(mateusz139)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Gabriel napisał:
Joseph napisał:A co robisz 7 lat na zadupiu Norwegii... której trzymasz się kurczowo jak rzep kociego ogona...

gdyby nie kłopoty z pracą to nie wdawał bym się w takie drętwe utarczki z takim rzepem jak ty właśnie ...!!!
---
Sam jesteś buraczana nać , której wszędzie źle i szuka swego jedynego śmietnika .
---
Napisałeś Tu iż szwendasz się po europie i wszędzie ci źle i mało ... ! .
A Mnie , było całkiem dobrze , przez te 6 lat w Mojej Wiosce i nadal jest Miło ,
---
Dlatego rzucam się z kąta w kąt .

Gdyby nie kłopoty z pracą to dopiero byś jechał po tych co jej szukają....

Kiedy ja napisałem że mi źle było i mało ,i z tego powodu wyjeżdżałem gdziekolwiek, zacytuj buraku!?!

Jedyne co pisałem, że jak byłem na bezrobociu chwile to myślałem o wyjeździe, a nie tak jak ty siedzisz na zadupiu i skamlesz już od roku prawie będzie o pracę...

Gdybyś był wart cokolwiek to twój szef, jeśli to jest prawdą że zwija interes, poleciłby ciebie do innej firmy mówiąc że jesteś samodzielny fachowiec i bez dobrej znajomości języka dasz sobie radę, a ty jesteś popierółka i nikt cie nigdzie nie poleci, to żebrzesz...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(sKRZYNIU)
Wiking
Nie ważne co potrafi? Najważniejsze są koszta? Zatrudnij tego ceniącego swoje umiejętności na poziomie socjalnym i będziesz mieszkać jak w budynku socjalnym. Zawsze jest ryzyko, że fachowiec to "fachowiec" ale umowa może zawierać wszelkie "chciejstwa" zleceniodawcy i tylko od zleceniobiorcy zależy czy im podoła. Ja akurat nie z tej branży ale sumienność i odpowiedzialność wyznaczają mi cele. Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok